Шоколадовата приказка на Nasonpearl

 

Фирмата Nasonpearl представи своята колекция от бижута, изработени от перли в шоколадов цвят. Колкото и да ви се струва невероятно, украшенията в действителност наподобяват шоколадови бонбони. Перлите с този рядък цвят на шоколад днес са изключително популярни и се радват на голямо търсене в света а модата. Стилни и необичайни, тези бижута бързо си спечелиха фенове по целия свят.

Перлите със шоколадов цвят имат голям успех, защото подчертават естествената красота на притежателките си и са прекрасно допълнение за всеки стил. Компанията Nasonpearl предлага перли с високо качество, като успява да създаде от тях истински произведения на изкуството.

Бижутата на Nasonpearl са интересни и оригинални. Дизайнерската компания съчетава перли с различни размери и създава най-разнообразни колиета и гривни. Дизайнерите от компанията положиха големи усилия за създаването на колието «Cameo», което се състои от перли с два оттенъка – «шоколад» и «оранж». Колието е допълнено от елементи със златни акценти и с кристали. Естествените и култивираните перли постоянно вдъхновяват компанията да създава интересни и неповторими колекции, отличаващи се със своя блясък и красота.

 Перлата тип «шоколад» се комбинира идеално с полускъпоценни камъни в различни цветове (например син тюркоаз). Ако предпочитате съчетанието на перли с шоколадов цвят с камъни, определено ще оцените високо колието, направено от опушен кварц и шоколадови перли. Удивителна хармония съществува и при съчетанието на шоколадови перли с ахат и тигрови очи, които също са с кафяв оттенък.

Вероятно си задавате въпроса от къде се добиват перли с такъв цвят? От раковините. Тези необикновени на цвят перли растат в тъмните на цвят минерали, а след дълъг и сложен процес се рафинират формата и цвета. Операцията е много трудоемка и изисква време и пари. Ето защо, тези необикновени перли са високо ценени в целия свят.

Компанията Nasonpearl е на пазара вече повече от седем години и продължава да ни радва с уникалните си колекции. Дизайнерите успешно подчертават женствеността и романтизма на жените. Логото на марката е отворена мида, която символизира органичния произход на тайнствените и великолепни перли.