Вторник, 16- ти Януари
ИНТЕРЕСНО
Начало / Новини / Новини

Уникална колекция от Damiani Maserati


 
 

     Италианската марка за бижута Damiani в сътрудничество със световно известния автомобилен Maserati, пусна нова уникална колекция от аксесоари за ценителите на стила, които се продават в допълнение към автомобилите Maserati.
Колекцията «Circle» е първата от сериите за бижута създадена от бижутера дизайнер Damiani и Maserati, който предлага широка гама от аксесоари, изработени от сребро или злато и са предназначени специално за мъже. Копчета за ръкавели, медальони и колиета от Damiani за Maserati са характерни с елегантен дизайн, закръглена форма и логото на Maserati Trident е гравирано на всеки аксесоар.

Ключодържателя на Damiani е на централно място в колекцията с ключодържателите, изработен е 18-сет каратово бяло злато и инкрустиран с двеста тридесет и два сини сапфири и шестдесет и шест диаманта във формата на корпоративния тризъбец на Maserati.

На гърба на ключодържателя е гравиран надпис с подписа на «Maserati » които е за любителите на лукса, «Лукс, произведен в Италия», както е записано посланието на Maserati.

Снимка:Вземи линк:

Коментирайте и Вие