Събота, 25- ти Ноември
ИНТЕРЕСНО
Начало / Новини / Новини

Пролетта идва с ярки диамантени пръстени от Кати Уотърман


 
 

     Пролетта е най-приказното време през годината. Всички модерни хора вече са закупили или извадили пролетните дрехи и обувки в очакване на дългоочакваната топлина. Скоро вече ще бъде все по--топло от много яркото слънце, време е да се помисли за нови и модерни аксесоари през новия сезон, за да се проясни още по--обикновеният делничен ден.

Идеално подходящи бижута през пролетното време са бижутата на дизайнерката Кати Уотърман (Cathy Waterman), които ще стоплят душата Ви и ще върнат усмивката на лицето Ви. Пролетта пристига с най--нежните и прекрасни цветове, такива са и цветните пръстени с диаманти и невероятни и сложни конструкции направени от Кати Уотърман.

 Луксозните бижута на тази талантлива дизайнерка са различни, с разнообразни ярки и големи камъни. Най--много привличат вниманието креативните пръстени в новата колекция, показани на снимката.

 Това е наистина уникално бижу, изработено от жълто злато и инкрустирано с турмалин, аметист и много диаманти под формата на огромно цвете. Всички цветове са ярки, но избрани така, че да придават необичайна топлота и изящество. Цената на творческите пръстени с необикновената си красота е около 11 180 долара.

Снимка:Вземи линк:

Коментирайте и Вие