Събота, 25- ти Ноември
ИНТЕРЕСНО
Начало / Новини / Статии

Перлите на Микимото


 
 

     Перлите на Микимото

     «Бих искал да украся с перли всички жени в света», казал Kokichi Mikimoto, след като успял да култивира една съвършено кръгла перла. Но изглежда, че това е една невъзможна мечта. Независимо от това, красотата на култивираните перли Mikimoto, в крайна сметка беше призната от жените по целия свят и така желанието му е почти изпълнено, тъй като наименованието "Mikimoto днес е известно по целия свят.

Mikimoto (Mikimoto) е световно известна бижутерна компания, основана от Kokichi Mikimoto през 1893 година. За 115 години от своето съществуване, благодарение на високото качество и превъзходна изработка с отличен дизайн, компанията получи международно признание и световна известност.

 

През 1893 г., след няколко години на експериментиране, легендарния Kokichi Mikimoto успя да получи първите изкуствени перли в света. Преди откриването на перлите на Mikimoto, е било лукс да бъдат притежавани перли, само от много богати хора.

 

Неговите неуморни усилия в близките десетилетия, довели до развитието на много видове култивирани перли, което го превръща в един малък бижутериен магазин в прочутата династия за бижута -- създател на бижута от изкуствени перли.

 

Mikimoto е име -- синоним на високо качество от всеки етап, за избора на най-добрите материали за проектиране и производство на готови бижута. Само от 3 до 5 процента от култивираните перли в Япония, отговарят на стандартите за качество, които притежават перлите на Mikimoto. Демонстриращата привързаност към качеството, Mikimoto използва във своя собствена патентована система на класиране, и тази система за класифициране се използва за производството на изкуствени перли.

Снимка:Вземи линк:

Коментирайте и Вие