Вторник, 16- ти Януари
ИНТЕРЕСНО
Начало / Новини / Новини

Новогодишен златен блясък на изложбата «Експлозив»


 
 

От 14-18 декември в Ростов на Дон ще се състои 16-тата на едро и дребно изложба «Exclusive-2011». За последните две десетилетия FVTS «Бизнес изкуство» дава възможност на южняците, в навечерието на Коледа и Нова Година да купуват с големи отстъпки за приятели и любими хора бижута, злато, диаманти, сребро, часовници, кухненска посуда, декоративни елементи, както и безброй сувенири и аксесоари.

«Exclusive» е най-голямата и най-старата изложба за бижута в южната част на Русия, в която участват добре познати компании в Русия, ОНД и други държави, занимаващи се с производството и продажбата им. Годишното провеждането на изложбата е благодарение на успешните резултати и изключително високата покупателна способност в региона.

Изложбата ще се проведе на шестия конкурс за най-добрите производствени фирми на бижутерската индустрия в девет категории: най-хубавите изделия от злато, най-добрите сребърни бижута, символ на висока духовност, най-доброто въплъщение на техническите умения и въплъщение на художествени идеи, най-добрата колекция от хладни оръжия, най-добрата каменна пластика в бижутата.

На победителите в състезанието, които ще спечелят първа награда в категориите ще им се присъждат медали, а за второ и трето място -- дипломи на лауреати.

Снимка:Вземи линк:

Коментирайте и Вие