Вторник, 16- ти Януари
ИНТЕРЕСНО
Начало / Новини / Новини

Новини за бижута


 
 
     Въпреки, че Кристофър Рос се занимава с катарами за колани от 1970, реално популярността му е дошла, след като Сара Джесика Паркър носеше негова тока във филма «Сексът и градът».
Като имитира исторически и природни елементи, дизайнерът често изобразява животни, от мамутите до риби и влечуги.
Всяка тока е направена от 24-каратово злато и е допълнена от черен кожен колан. Стойността на продукти -- от 485 долара до 1185 долара.

Много дизайнери черпят вдъхновение от природните стихии.
Джон Харди е създал своята колекция Kali, която се превежда от Балтийски като «река». Харди е придал образ на загладените и полирани от водата речни камъни.
За да създаде колекцията е използвал сребро, сплетена кожа, а понякога и полускъпоценни камъни. Продуктите изглеждат много мили и оригинални, те могат лесно да се комбинират помежду си или да се носят поотделно.

Дизайнера Джудит Лейбър в продължение на няколко десетилетия произвежда луксозни аксесоари, привличащи вниманието ни с луксозния си завършек и необичайните си форма.
Например, дизайнера наскоро представи още една новост -- чанта под формата на кафез. Тя получила името Birdcage, вечерната чанта попълнила новата пролетно-лятна колекция от аксесоари на дизайнера. Както подсказва името, аксесоара е направен под формата на изумително красива клетка за птици, като всички четири страни, са избродирани от разноцветни кристали на Swarovski.
Предната част на чантата е декорирана с пенливо розови кристали, които са изображение на птица.
Рекорден брой от кристалите на Swarovski са взети за да украсят чанта, което обяснява по-високата цената -- луксозния аксесоар струва около 5 595 долара.
Снимка:Вземи линк:

Коментирайте и Вие