Вторник, 16- ти Януари
ИНТЕРЕСНО
Начало / Новини / Новини

Новини за бижута


 
 
     Great Frog, е не много добре известна на обществеността бижутерска къща, занимаваща се със създаването на бижута в Лондон от 1972 г. насам.
В продължение на няколко десетилетия, Great Frog с техните готически ювелирни украшения и техния чар, и фантазия, успели да зарадват много актьори.
Едни от първите готически бижута на Great Frog, бяха оценени от представителите на рок индустрията -- членовете на легендарната група Aerosmith, Metallica и Iron Maiden. Освен това, през последните няколко години, бижутерите на Great Frog се ангажират със създаването на специални украшения за героите от филмите за Хари Потър.
Шоу рума на Great Frog в лондонския Ganton стрийт в Лондон, изглежда по-скоро като погребална зала, или като манастирска приемна съответваща на мрачната атмосфера на готически стил.

За Олимпийските игри в Пекин, бижутера Роберто Коин, е създал медальон със златни обувки на стойност 31 хиляди долара, с висулки във формата на боксови ръкавици и много други екстравагантни орнаменти.
По повод на Зимните олимпийски игри във Ванкувър, е създал нова спортна бижутерска колекция, която станала продължение на предишните Tiny Treasure Collection. Сред украсите от висулки, са представени както чифтове кънки, така и ски, сноуборд и стикове за хокей.
Цялата колекция е изработена от бяло злато и украсени с черни и бели диаманти. Олимпийската колекция от Роберто ще се продава с цена от 640 долара за изделие.

Джефри Даниелс, заедно с Gem Platinum създали оригинална колекция от бижута, изработени от платина и скъпоценни камъни, които се различават със съвършенството на стил и елегантност.
Всяка украшение е уникално и неповторимо. Такива неща са вечно модни и в новите тенденции и остават извън времето.
Колекцията от 39 отделни бижута, с розови и жълти диаманти, обвити в злато или платина, се изчисляват на няколко милиона долара.
Някои накити са на цена от шест нули. Много холивудски звезди избират бижута от Джефри Даниелс за най-важните церемонии.
Снимка:Вземи линк:

Коментирайте и Вие