Събота, 25- ти Ноември
ИНТЕРЕСНО
Начало / Новини / Новини

Новини за бижута


 
 

     Компанията Tomica, поръчала на японската ювелирна фирма Ginza Тана, необичайния модел на Nissan Fairlady Z 432, който е бил първия от производството автомобили на компанията, преди четиридесет години. Цялата необичайност на тази ситуация, се състои в това, че материалът за производство на модела на колата е бил от благородния метал -- платина.
Платиновия автомобил е направен в единствен екземпляр Tomica. Създателя на играчки -- автомобили в умален модел, се надява, че юбилейния екземпляр направен за празника на компания, ще донесе още по-голям успех и просперитет на компанията. Играчката е на стойност 80 000 долара и не е предназначена за продажба.

Още не е завършила изложбата на бижута в Хонг Конг, а вече в Шанхай усилено се подготвят за пристигането на гостите за следващата, която е не по-малко важно събитие -- Jewelry Shanghai 2010.

Изложбата ще се проведе в новия международен изложбен център в Шанхай от 9 до 12 април. Участие в събитието са потвърдили повече от 400 изложители от 22 страни това е най-голямото търговско мероприятие в Китай през първото полувреме. Какво е по-интересното през тази година?

Според организаторите на изложбата, тази година ще вземат участие както китайски марки, така и световни лидери в бижутерската индустрия. От Шанхайските марки, ще бъдат представени Laofengxiang, Lao Miao Jewelry, Shanghai First Asia Jewelry, Shanghai Zhang Tiejun Jewelry Group и други.

Гостите ги очакват 5 уникални павилиони:

-- Тайванската палата, е с най-голямата площ. Тайванските бижутери ще представят колекцията с бижута от изумруди и корали.
-- В диамантения павилион, ще се представят скъпоценни камъни и диаманти с различни огранки на повече от 20 бижутери, регистрирани в Шанхайската диамантена борса.
-- Зала Каунти Пан Ю (Пан Ю County) -- световния «цех» по производство и преработка на бижута. През последните години, Пан Ю преминали към вътрешния пазар. Опитът е показал, че решението е било правилно и навременно: разширяване на търсенето на вътрешния пазар на фона на глобалната рецесия е позволил на местната индустрия на бижута да постигне значителен ръст. Павилиона Пан Ю демонстрира добра технология при обработката и съвременните тенденции в дизайна на бижута.
-- Съвместна Палата на бижутерските борси.
-- Международна Палата, организирана със съдействието на Посолството на Република Шри Ланка в Китай и Бижутерската асоциация на Шри Ланка. В допълнение на Шри Ланка в този павилион, ще бъдат представени бижутерски изделия от Тайланд, Германия, Белгия, САЩ, Израел, Индия, Мианмар, Сингапур, Полша и други страни. Изложбата ще бъде с интересна и разнообразна програма от дейности, включително провеждане на конференции по различни въпроси, организация на търговията, обществени поръчки и обработка на диаманти, изумруди, цветни скъпоценни камъни и перли. С интерес се очакват дизайнерите на Тайван и японски специалисти с доклади за съответните актуални теми, включително и напредналите техники за продажби, за сътрудниците на бижутерийните магазини.
Снимка:Вземи линк:

Коментирайте и Вие